Verkoop & Export

Lease & Verhuur

Velgen & Banden

Financieel & Verzekering

Werkplaats

Auto schadebedrijf

Auto hulpdienst

Een 2de hands auto in Eindhoven kopen

Bent u op zoek naar een mooie 2e hands auto? Het is ook verstandig om bij de aankoop van een nieuwe auto eens een tweedehandsje te overwegen. Per slot van rekening is een occasion vaak nog van erg goede kwaliteit, zeker als deze ook nog eens jarenlang goed is onderhouden. Als u bij Autobedrijf Bos & Slegers in het assortiment komt kijken, dan ziet u daar mooie auto’s staan waarmee u zo de deur uit kunt rijden. Meer weten over deze wagens? Op onze website hebben we ze netjes voor u bij elkaar gezet. Of kom gewoon een keer langs in onze showroom en vraag ons het hemd van het lijf. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

2de hands autos in Eindhoven kopen

Voor die mooie 2de hands auto waar u nog vele jaren plezier van gaat beleven komt u gewoon even kijken bij Autobedrijf Bos & Slegers. Wij hebben de beste occasions van de regio bij elkaar staan. We zijn geheel merkonafhankelijk en bieden dan ook auto’s aan van meerdere verschillende merken. We bieden u op al deze wagens onze full service aan. We kunnen elk onderdeel van uw wagen in perfecte conditie houden. Wilt u hier meer over weten? Dan raden we u aan om eens bij ons binnen te lopen.

De mooiste 2de hands autos van Eindhoven

Voor een mooie 2de hands auto in Eindhoven is Autobedrijf Bos & Slegers uw beste keuze. We hebben niet alleen mooie auto’s staan, we zorgen er ook voor dat uw nieuwe auto in perfecte staat blijft. Ons bedrijf levert full service. U kunt ook inschrijven voor onze pechhulp. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat u altijd mobiel bent, vandaar ook dat we daar 24 uur per dag voor te bereiken zijn. Meer weten over wat wij voor u en uw auto kunnen betekenen? Schroom dan niet om eens contact met ons op te nemen of bij ons binnen te lopen.