Etappelease

Flexibel leasen? Ga dan voor Etappe Lease!

Heeft u nog geen zekerheid voor de medewerker, dan is een flexibel contract met verlengingsmogelijkheden een mogelijke oplossing voor u.

U kent het wel, of hebt er zeker ooit van gehoord: bij het voortijdig beëindigen van lease contracten krijgt u de afrekening. U wordt dan aangeslagen voor het verschil tussen de boekwaarde en de handelswaarde en de eventuele andere bijkomende kosten. Hier is niets mis mee, echter het komt wel koud op uw dak. Tevens zien veel bedrijven op tegen langdurige contracten! Daarom deze vorm van auto leasing: “Etappe Lease”.

Etappe Lease is een vorm van auto leasing waarbij de afschrijving van de lease auto zich verhoudt tot de levenscyclus van die auto. U gaat een contract aan van één jaar, met de mogelijkheid dit tweemaal te verlengen naar een andere looptijd, bijvoorbeeld eerst naar 24 maanden en daarna nog naar 48 maanden. Het eerste jaar betaalt u een hogere lease prijs. Na het eerste jaar kunt u de lease auto zonder ‘afkoopkosten’ inleveren. U kunt echter ook beslissen het contract te verlengen, waarbij het verschil uit het eerste jaar in de restlooptijd wordt verrekend. Neemt u eens de proef op de som en laat ons het u voorrekenen. Wij verwachten dat u er uw voordeel mee kunt doen.