Autobedrijf Bos en Slegers

Bestaat al ruim 30 jaar

Compleet betekend voor ons, met een full – service, ten allen tijde klaar staan voor onze klanten. Een autobedrijf wat u nooit in de steek laat en schappelijke prijzen rekent. Met goede adviseurs en monteurs, hoogwaardige apparatuur en een ongekende service zorgen wij ervoor dat onze klanten nooit tervergeefs een beroep op ons doen.

Omdat we ook merk –onafhankelijk zijn, leveren we niet alleen alle merken auto’s, maar kunnen we ook een eerlijk en onafhankelijk advies geven. Zowel voor  nieuwe als gebruikte auto’s en lichte bedrijfswagens.

 

Since 1990

In 1990 richtten Marcel Bos en Gerard Slegers Autobedrijf Bos & Slegers op. “We zaten op een feestje en konden een partij auto’s kopen. De eerste zaken werden gedaan en de start was een feit. Beide ‘achtertuinen’ waren al gauw gevuld terwijl de groei doorzette. Toen onze ruimte niet meer toereikend was, moesten we uitkijken naar een nieuwe locatie. Die vonden we in de Schootsestraat in Eindhoven. In de beginfase werkten we nog met z’n tweeën en deden alles zelf, van onderhoud en reparatie tot verkoop. Inmiddels is ons team uitgegroeid tot meer dan 15 vakbekwame en vriendelijke medewerkers. Iedereen moet zich betrokken blijven voelen bij de zaak en goed kunnen samenwerken om optimaal te kunnen presteren. Korte lijnen zijn van groot belang voor het kwaliteitsniveau dat wordt nagestreefd door Autobedrijf Bos & Slegers, dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste bij BOVAG aangesloten universele allround autobedrijf van Nederland.”

 

Kapelbeemd
Autobedrijf Bos & Slegers is sinds 2005 gehuisvest in het mooie, ruim opgezette pand aan de Steenoven 28 in Eindhoven. Volgens Slegers was deze verhuizing niet alleen gewenst, maar ook noodzakelijk. “Onze oude bedrijfsruimte aan de Schootsestraat deed op het einde gewoon geen recht meer aan de kwaliteit die we uitdragen. Sinds we hier zitten, heeft vooral de zakelijke markt nog meer ontdekt wat wij allemaal in onze mars hebben. Ons huidige dienstenpakket bevat onder meer verkoop, lease, onderhoud en reparaties van alle merken nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Mét behoud van garantievoorwaarden van de fabrikant. Verder hebben we een gratis haal- en brengservice van voertuigen en voeren we als service een stukje reiniging uit.

Lees meer

Auto's op voorraad

Auto's verkocht

Jaar actief

Ons Team

Gerard Slegers

Gerard Slegers

Hoofd Sales

+31 (0)6-2049 0119
gerard@bosenslegers.nl

Marcel Bos

Marcel Bos

Hoofd after-sales

+31 (0)6-51065282
marcel@bosenslegers.nl

Alma Slegers

Alma Slegers

Hoofd administratie

+31 (0)40 252 24 25
alma@bosenslegers.nl

Angela Christ

Angela Christ

Administratief medewerker

+31 (0)40 252 24 25
angela@bosenslegers.nl

Stefan Lao

Stefan Lao

Receptionist

+31 (0)40 252 24 25
stefan@bosenslegers.nl

Jack Boons

Jack Boons

Monteur

+31 (0)40 252 24 25
info@bosenslegers.nl

Willie-Jan Verspaget

Willie-Jan Verspaget

Senior verkoper

+31 (0)40 252 24 25
verkoop@bosenslegers.nl