Verkoop & Export

Lease & Verhuur

Velgen & Banden

Financieel & Verzekering

Werkplaats

Auto schadebedrijf

Auto hulpdienst

Een auto uitlijnen in Eindhoven

Wilt u uw auto laten uitlijnen in Eindhoven? Bij Autobedrijf Bos & Slegers behoort dit tot de mogelijkheden. Bij ons autobedrijf vindt u vakmensen die ervoor zorgen dat uw auto weer helemaal perfect wordt uitgelijnd. Dit heeft meerdere voordelen voor uw auto en het rijden hiervan. Als een auto niet goed is uitgelijnd, dan kan dit nadelige gevolgen hebben voor de besturing. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de auto scheef gaat trekken, of dat de autobanden sneller gaan slijten. Een auto uitlijnen in Eindhoven is een klus die u door professionals uit moet laten voeren. Laat u bijvoorbeeld nieuwe banden onder uw wagen monteren, dan is het verstandig om gelijk te uitlijning te laten controleren.

Wat is uitlijnen?

Bij het uitlijnen van een auto wordt de stand van de wielen van een auto gecorrigeerd. Dit, om ervoor te zorgen dat de auto perfect blijft rijden en dat de banden niet te snel slijten. Het uitlijnen van de banden is een klusje dat verstandig is om uit te voeren als u bijvoorbeeld nieuwe banden laat monteren, of als u een ongeluk heeft gehad met uw auto. Wij hebben voor het uitlijnen een speciale uitlijnbank klaarstaan. Hiermee meten we de wiel en fusee standen van de wielen. Wij hebben hier de kennis en ervaring voor in huis om ervoor te zorgen dat uw auto weer helemaal perfect wordt afgesteld.

Meer weten over uitlijnen in Eindhoven?

Wilt u uw auto laten uitlijnen in Eindhoven? Neem dan gewoon even contact op met Autobedrijf Bos & Slegers. Bij ons bedrijf is de kennis in huis waarmee u zeker weet dat uw auto weer helemaal perfect functioneert. Bij ons kunt u niet alleen uw auto laten uitlijnen, u bent ook aan het juiste adres als u bijvoorbeeld een nieuwe auto wilt kopen, een auto wilt huren of leasen of schade aan uw auto wilt laten repareren. Wij bieden u daarnaast ook een 24 uurs pechhulp waarmee u ervoor zorgt dat u altijd mobiel blijft.