Verkoop & Export

Lease & Verhuur

Velgen & Banden

Financieel & Verzekering

Werkplaats

Auto schadebedrijf

Auto hulpdienst

Alles voor uw velgen

Bij Autobedrijf Bos & Slegers bent u aan het juiste adres als u bijvoorbeeld uw autobanden wil laten verwisselen, als u het geheel uit wil laten lijnen of als er iets aan de hand is met uw velgen in Eindhoven. Autovelgen in Eindhoven is een van de specialiteiten van ons bedrijf. Het is belangrijk dat er niks mis is met de velgen van uw autowielen. Problemen met de velgen kunnen namelijk voor gevaarlijke situaties zorgen. Daar komt ook nog eens bij dat uw auto minder goed en soepel rijdt als  er iets mis is met de velgen. Laat deze dan ook uitlijnen door een specialist, zoals er rondlopen bij Autobedrijf Bos & Slegers. Voor velgen in Eindhoven moet u dan ook absoluut bij ons zijn.

Uit laten lijnen van de wielen

Als u merkt dat de banden van uw auto sneller slijten dan hoort, dan is er waarschijnlijk iets mis met de uitlijning. Dit kan ook leiden tot andere klachten, zoals een auto die naar een bepaalde kant trekt. Laat ons dan de uitlijning controleren en, indien nodig, ook verbeteren. Het kan natuurlijk ook dat er iets structureel mis is met de velgen van uw auto. Autovelgen in Eindhoven kunt u ook door ons laten checken. Wij gaan dan kijken wat er mis is en ervoor zorgen dat dit probleem weer wordt opgelost. Meer weten over hoe wij hierbij te werk gaan en wat de kosten zijn? Dan raden wij u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen.

Alles voor uw auto

Autobedrijf Bos & Slegers is een autobedrijf dat een compleet pakket aan diensten aanbiedt aan haar klanten. Zo bent u bij ons goed als u een nieuwe auto zoekt. Wij verkopen auto’s van verschillende merken. Liever een occasion dan een nieuwe auto? Ook dat is geen enkel probleem. U kunt uw auto bij ons ook verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe. Bent u op zoek naar experts voor reparatie of onderhoud van uw wagen? Dan staan wij altijd voor u klaar. U kunt bij ons een abonnement afsluiten op onze pechhulp, zodat u nooit lang stil hoeft te staan met uw auto.