Zakelijke lease

Zakelijke autolease kent vele vormen. TopklasseLease heeft ze allemaal in huis. Daarmee kiest u altijd voor het maatwerk dat bij u en uw organisatie past. Of u nu een nieuwe of gebruikte auto wilt leasen. En of het nu gaat om één auto of een compleet wagenpark. In het laatste geval is zelfs een combinatie van leasevormen mogelijk.

Financial Lease:
Financial lease is de meest basale leasevorm. Simpelweg omdat deze constructie zich beperkt tot de financiële kant van autolease. Financial lease is vooral aantrekkelijk om de investering in auto’s te beperken en de kosten over de totale leaseperiode uit te smeren. Wanneer alle termijnen voldaan zijn, wordt de auto eigendom van de contractant.

Operational Lease
Wilt u maximale mobiliteit en minimale zorg? Dan is operational lease een uitstekende keuze. Bij deze leasevorm ligt de complete zorg voor de auto bij de leasemaatschappij. Met inbegrip van alle bijkomende kosten, zoals verzekering, belasting, reparatie en onderhoud. Bij operational lease wordt de contractant geen eigenaar van de auto, maar gaat deze na afloop van het leasecontract terug naar de leasemaatschappij.

Shortlease
In tegenstelling tot andere leasevormen met een contractperiode van drie of vier jaar, is shortlease vooral bedoeld voor het leasen van een auto voor kortere tijd. Dat maakt deze leasevorm ideaal voor startende ondernemers en organisaties die maximale flexibiliteit wensen als het gaat om hun auto of wagenpark.

Sale-and-leaseback
Bij sale-and-leaseback neemt TopklasseLease uw auto of wagenpark over. Vervolgens wordt de auto of het wagenpark aan u terug geleast. Daarmee is deze leasevorm prima geschikt voor bedrijven met een eigen wagenpark die in één keer de overstap naar lease wensen te maken. Met sale-and-leaseback maakt u geld vrij voor uw onderneming en legt u de zorgen voor het wagenpark bij TopklasseLease neer. Het resultaat: geen omkijken en optimale mobiliteit! Sale-and-leaseback is mogelijk voor alle gebruikte auto’s, mits deze niet ouder zijn dan zeven jaar en minder dan 150.000 kilometer op de teller hebben staan.