Autobedrijf Bos en Slegers

Verzekeren

Autobedrijf Bos en Slegers autopolis 
 
Hartelijk dank voor je interesse in de Bos en Slegers autoverzekering. Een nieuwe auto wordt standaard geleverd met fabrieksgarantie. Wij hebben een zeer aantrekkelijk aanvullend verzekeringspakket samengesteld, voor zowel nieuwe auto’s, als voor occasions tot en met 8 of 10 jaar jong. In deze folder lees je de belangrijkste voordelen van de unieke allrisk autoverzekering van Autobedrijf Bos & Slegers
 
Garantievoordelen Extra garantie is handig als je onverhoopt wordt geconfronteerd met een plotseling optredend technisch defect aan je auto, dan wil je het liefst dat deze onverwachte kosten onder de garantiedekking vallen. Met de Allrisk autoverzekering van Autobedrijf Bos en Slegers heb je gedurende de looptijd minimaal 2 jaar extra garantie boven op de fabrieksgarantietermijn voor nieuwe auto’s. Voor occasions met de Allrisk autoverzekering heb je altijd minimaal 2 jaar verlengde garantie (inclusief de standaard 6 maanden BOVAG garantie) voor auto’s uit categorie A tot en met 10 jaar jong (120 maanden) of 180.000 km en voor auto’s uit categorie B tot en met 8 jaar jong (96 maanden) of 150.000 km.
 
Verlengde garantie en  pechhulp
 
3 jaar nieuwwaarde-/aanschafwaarde-/dagwaarderegeling Als je auto total loss raakt of wordt gestolen, dan geldt vanaf het moment dat je Allrisk Bos en Slegers autoverzekering ingaat: 3 jaar lang de nieuwwaarderegeling voor je nieuwe auto. 3 jaar lang de aanschafwaarderegeling voor je occasion. 3 jaar lang de dagwaarde, zoals vastgesteld op het moment dat de allrisk verzekering ingaat. Dit geldt uitsluitend voor auto’s die via de werkplaats verzekerd worden (APK of onderhoud) en waarbij geen sprake is van aanschaf van een voertuig.
 
Behoud garantie De garantiedekking en pechhulp van de allrisk verzekering blijven van toepassing mits ieder jaar tijdig onderhoud plaatsvindt en de auto allrisk verzekerd blijft gedurende de verzekeringsperiode. De garantie vervalt tevens: – Voor categorie A-merken: indien de auto ouder wordt dan 120 maanden of zodra de kilometerstand meer bedraagt dan 180.000 km; – Voor categorie B-merken: indien de auto ouder wordt dan 96 maanden of zodra de kilometerstand meer bedraagt dan 150.000 km.
 
Uitgebreide pechhulp door vrijwel heel Europa Pech onderweg is heel vervelend. Dan is het goed om te weten dat je met de autoverzekering van Bos & Slegers ook kunt profiteren van 24/7 pechhulp! Of dat nu in je woonplaats, in Nederland of elders in Europa is, de alarmcentrale van Actua Pechhulp staat je bij. Je auto wordt in de meeste gevallen ter plekke gerepareerd. Als het niet anders kan, wordt je auto vervoerd naar een reparateur. Dat is meestal je eigen autobedrijf. En als je pech hebt in het buitenland, dan worden je auto en de inzittenden naar Nederland vervoerd.
Als dát geen service is!